logo website ANS

 (advertentie)

Volledige line-up Stukafest bekend

Daan van Acht

Dinsdag 3 februari vindt de vijftiende editie van Stukafest Nijmegen plaats, waarbij studentenkamers fungeren als intieme podia voor meer dan 25 verschillende acts. Inmiddels is de volledige line-up van het evenement bekend.

Schrijver Ronald Giphart en folkrockband Wolf in Loveland waren eerder al aangekondigd, waarna ook bekend werd dat namen als Wouter Monden, De Cultuurbarbaren en De Speld hun kunsten zullen vertonen gedurende het Nijmeegse huiskamerfestival. De eerstgenoemde is een hard aan de weg timmerende comedian, terwijl De Cultuurbarbaren de bezoekers een mix van house, techno en bass zullen voorschotelen. Nathan de Groot, redacteur van de satirische nieuwssite De Speld, voorziet de Nijmeegse student van de universele en particuliere oplossing voor alle levensproblemen. De line-up wordt aangevuld met onder andere singer-songwriter Marianne Heinis, alias on eva, en een workshop van Douwe Dijkstra, die namens het filmfestival Go Short laat zien hoe een korte film tot stand komt. Na de studentenkameroptredens, wordt Stukafest afgesloten met een daverend feest in het nieuwe Doornroosje.

De kaartverkoop start volgende week dinsdag, 13 januari, in de Studentenhuiskamer van de Studentenkerk. Vanaf woensdag 15 januari kunnen de kaartjes op verschillende locaties op de campus worden gekocht. Een passe-partout, waarbij een bezoeker de mogelijkheid heeft om drie verschillende optredens te bezoeken, kost 13,50 euro - 15 euro wanneer je ook een bezoek wilt brengen aan het eindfeest. Losse kaartjes voor het feest in Doornroosje kosten 3 euro.