Winnen: 2x2 kaarten voor het Nijmeegse Boekenfeest

Evy van der Aa

Kom met je neus uit die (studie)boeken en reageer en beantwoord de onderstaande prijsvraag. ANS geeft twee keer twee kaarten weg voor het Nijmeegse Boekenfeest, dat aankomende zaterdag 7 maart plaatsvindt in concertgebouw De Vereeniging.

Het Nijmeegse Boekenfeest is het evenement voor boekenwurmen, die zin hebben in een avondje uit. Tijdens deze veelzijdige avond zullen lezers, schrijvers, dichters, muzikanten, dj’s en wetenschappers reflecteren op het thema 'waanzin' en dit concept op alle mogelijke manieren uitdiepen. De diverse avond in De Vereeniging zal bestaan uit interviews en lezingen, ook zal een toneelstuk worden opgevoerd. Het concertgebouw opent haar deuren om 19.30 uur voor de literaire bezoekers en het programma begint om 20.00 uur.

Het enige wat je moet doen om twee kaarten te winnen voor het Nijmeegse Boekenfeest is onderstaande prijsvraag beantwoorden:

Welke jonge schrijfster zal haar kunsten komen vertonen op het Nijmeegse Boekenfeest en is ook geïnterviewd voor de meest recente ANS?

Stuur je antwoord voor vrijdagmiddag 6 maart om 12.00 uur op naar redactie@ans-online.nl. Als je gewonnen hebt, hoor je dit vrijdagmiddag.