logo website ANS

 (advertentie)

Winnen: 2 kaarten voor Film for Thought

Marit Willemsen

ANS mag weer iets weggeven! Op donderdag 21 mei organiseert Cultuur op de Campus in samenwerking met studievereniging KNUS van Algemene Cultuurwetenschappen en Arthouse LUX het nieuwe filmfestival Film for Thought, dat om 18.00 uur bij LUX van start gaat.

Het festival is ontstaan voor en door de huidige jongerengeneratie en het is daarom niet gek dat de eerste editie het thema 'Generatie Y' zal hebben. Het programma bestaat uit vijf filmblokken die hierop aansluiten. Zo kun je onder andere kijken naar de speelfilms Aanmodderfakker en Frances Ha en de documentaire Generatie Nooitgenoeg. Wie liever niet te lang naar het witte doek staart, kan zich vermaken met stand-up comedy, straattheater en singer-songwriters.

Wil jij twee kaarten winnen voor Film for Thought? Beantwoord dan onderstaande vraag goed en stuur je antwoord voor 1 mei op naar redactie@ans-online.nl.

Constant Hoogenbosch houdt tijdens het festival een vraaggesprek met de scenarioschrijfster van de film Aanmodderfakker. Wat is haar naam?