logo website ANS

 (advertentie)

Winnen: 2 kaarten voor Zuivere Koffie

Evy van der Aa

Op zondag 14 juni organiseert Cultuur op de Campus in samenwerking met Bibliotheek Gelderland Zuid een nieuwe editie van ZUIVERE KOFFIE in Bibliotheek de Mariënburg. ANS geeft hiervoor twee kaarten ter waarde van 7,50 euro weg.

Op zondagmorgen kan de Nijmeegse student een bezoek aan de bibliotheek combineren met een middag bomvol literatuur, muziek, eten en - misschien het belangrijkste voor de brakke student - koffie. Je kunt genieten een semi-akoestisch optreden van een bekende muzikant of band én een stevige ondervraging naar bijbehorende literaire voorkeuren van betreffende artiesten. Deze keer komt de formatie Boef en de Gelogeerde Aap, bekend van onder andere De Wereld Draait Door en tig festivals. De groep maakt muziek waarin hiphop, dubstep en Nederpop samenkomen.

Het enige wat je moet doen om twee kaarten te winnen voor ZUIVERE KOFFIE is onderstaande prijsvraag beantwoorden: Welke stad vormt de thuisbasis van Boef en de Gelogeerde Aap?

Stuur je antwoord voor vrijdag 22 mei 12.00 uur op naar redactie@ans-online.nl. Als je gewonnen hebt, hoor je dat op vrijdagmiddag.