Home CultuurIn Beeld In Beeld: Radboud Sports 2018

In Beeld: Radboud Sports 2018

door Redactie

Als afsluiting van het collegejaar vond afgelopen vrijdag de zesde editie van Radboud Sports plaats. Teams van alle faculteiten streden in verschillende takken van sport om de titel ‘sportiefste faculteit van het jaar’. Ook werden er ter ere van het lustrum een hoop andere sportieve activiteiten georganiseerd, zoals suppen en yoga. ANS nam een kijkje tijdens deze warme maar sportieve dag.

Tekst: Irene Wilde
Foto’s: Syl Bogers

 

HardlopenDe renners die meedoen aan de veldloop beginnen ondanks de hitte vol goede moed aan het parcours van 4,3 kilometer.

Basketball
In de zaal strijden de teams van de bètafaculteit en van Radboud Services and Friends tegen elkaar tijdens een spannend potje basketbal.

Curling ofzo
Op het voetbalveld vindt de teambattle plaats, waarbij de teams tegen elkaar strijden in verschillende spellen, zoals een soort curling.

Pijl en boog
Een ander onderdeel van de teambattle is het pijl-en-boogschieten. Teams moeten van elkaar een pion veroveren waarbij ze kunnen worden afgeschoten door de tegenstander.

Springkussen
Als afsluiting van de teambattle moeten de teams klimmen en klauteren in een grote opblaasbare hindernisbaan. 

Biljart groot
In de hal van het sportcentrum is het mogelijk om te biljarten en te poolen. Een aantal ervaren spelers staat hier klaar om de studenten van uitleg en tips te voorzien. 

Hockey groot
Ook op het hockeyveld strijden de teams fanatiek om de te behalen punten.

Schaken
In de zaal waar normaal flink wordt gedanst, heerst nu doodse stilte. Hier strijden de teams namelijk niet fysiek maar mentaal tegen elkaar tijdens een potje schaken.

Bekers
Uiteindelijk behaalt de Faculteit der Managementwetenschappen de meeste punten en gaat er met de Radboud Cup vandoor. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen