Weekendtip: tutten bij het ROC

Het weekend: de kater eruit slapen, die opdracht afmaken waarvan de deadline al is verstreken of ’s avonds naar de zoveelste herhaling van Friends staren. ANS-Online geeft elke twee weken een doldwaze tip om wel iets van je weekend te maken. Deze keer: je laten verwennen voor een schijntje

Wat: schoonheidsbehandeling bij de ROC Tijd: maandag t/m vrijdag Prijs: gezichtsbehandeling kan al vanaf 15,50 euro en een pedicure vanaf 8 euro. Volledige prijslijst is hier te vinden.

Van het vele studeren, het vettige eten en het weinige slapen krijg je natuurlijk een hele slechte huid. Nu kun je zelf wel in de weer gaan met maskertjes van de Kruidvat maar veel lekkerder is het natuurlijk om je door iemand anders in de watten te laten leggen. Dit kan al gauw rond de 50 euro kosten en is meestal te kostbaar voor menig student. Gelukkig biedt het Regionaal Opleidingscentrum (ROC) hiervoor soelaas. Aangezien alle leerlingen van het ROC stage moeten lopen, heeft het ROC leerbedrijven opgericht. Deze worden gerund door de leerlingen van het ROC. Zo ook De Schoonheidssalon. Een behandeling van 90 minuten kost 22,50 euro en bestaat uit een massage van schouders en nek, scrub, masker en er kan worden gekozen voor een harsbehandeling of het verven van de wimpers. De Schoonheidssalon is wit met gedimd licht en met de rustgevende muziek kom je al snel tot volledige ontspanning. Wel moet je net geluk hebben met de meisjes die je verzorgen. Sommige denken namelijk dat, wanneer je de wattenschijfjes op je ogen krijgt, je ook niet meer kunt horen. Ze vertellen dan honderduit over die vervelende docente, uitgescheurde vagina's bij bevalling et cetera. Helaas geldt er wel een voorwaarde: je moet vrouw zijn. Na toch meer aanvragen dan gewild van hijgerige mannen die graag een happy ending willen bij hun massage heeft De Schoonheidssalon immers besloten voortaan mannen te weren. Alhoewel je vader dus niet meemag, is dit wel een leuke activiteit om je moeder mee te nemen of om met je vriendinnen te bezoeken. Heerlijk uitgerust en met een perzikzacht huidje kun je er weer helemaal tegenaan.