Museum in moeilijkheden

Sluiting Valkhofmuseum dreigt

Museum Het Valkhof heeft 5,7 miljoen euro nodig om sluiting te voorkomen, dat heeft de directie van het museum maandag bekendgemaakt.

Met het geld kan het museum een flinke opknapbeurt krijgen, zodat…

Vincent Veerbeek
Oud nieuws

Nultweevier.nl houdt ermee op

De Nijmeegse nieuwswebsite Nultweevier.nl stopt per direct de persen, dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt op hun website.

Nultweevier.nl werd in 2010 opgericht en publiceerde jarenl…

Vincent Veerbeek
Dineren voor Eritrese vluchtelingen

Opbrengst tiende editie Happietaria bekend

Afgelopen weekend is de opbrengst van pop-uprestaurant Happietaria bekendgemaakt. De studenten haalden dit jaar meer dan 27 duizend euro op voor Eritrese vluchtelingen in Ethiopië. 

Hoewel in ee…

Vincent Veerbeek
Uitslagen gemeenteraadsverkiezingen bekend

GroenLinks grootste partij in Nijmegen

In de loop van woensdag- op donderdagnacht druppelden de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen binnen. In Nijmegen was al snel duidelijk dat GroenLinks ongeveer een kwart van de stemmen kreeg en…

Vincent Veerbeek
Lancering stemwijzer gemeenteraad

ANS en AKKU helpen zwevende kiezers

Heb je een sterke mening over gemeentelijke kwesties, maar ben je er nog niet helemaal over uit welke partij het beste bij je past? De stemwijzer van ANS en studentenvakbond AKKU biedt uitkomst.

De s…

Vincent Veerbeek
Goed bezig voor het goede doel

Programma RAGweek bekendgemaakt

Tussen 7 en 14 maart kunnen studenten zich weer een week lang vermaken met allerlei activiteiten voor het goede doel tijdens de RAGweek. De organisatie maakte vrijdag het programma van de elfde editi…

Vincent Veerbeek