logo website ANS

 (advertentie)

De Graadmeter: Seksplekken op de RU

Krikken op de campus

In het studentenleven zijn de mogelijkheden niet te overzien. Waar kun je het beste wildkamperen, wat is het hipste kapsel en hoe scoor je het snelst een bedpartner? In De Graadmeter onderzoekt ANS elke maand de opties. Deze keer: Krikken op de campus

Tekst en foto's: Redactie

Dit artikel verscheen eerder in de februari-ANS

 

 

GM-WCWaar: Wc’s onder het Huygensgebouw
Genot: Lekker (door)trekken
Pakkans: Nihil
Score: 4/5

De trappen achter collegezalen 00.303 tot en met 00.307 leiden naar een van de vredigst wc’s die je in op de campus kunt vinden. Het vrouwentoilet is op de betreffende avond brandschoon en ingewikkelde standjes vanwege ruimtegebrek zijn niet nodig, de hokjes zijn lekker groot. Brave borsten die de sleur van het bed willen doorbreken, komen hier zeker aan hun trekken. De kans dat je midden in het liefdesspel wordt gesnapt, is namelijk vrij klein, zeker als je je neukpartij in een wc-hok uitvoert. Helaas valt wel na 15 minuten de centrale lamp uit en zal je moeten kiezen: je seks onderbreken en je hoofd buiten de deur steken om de sensor te activeren, of verder vrijen in een spannende darkroomsetting.

gm campusbosWaar: Campusbos
Genot: Natuurlijk lekker
Pakkans: Fietsers en bosjesmannen
Score: 2/5

Een beetje natuurliefhebber hangt hem er het liefst in onder een ritselend bladerdak. Op naar de campusbosjes dus voor een flinke beurt tussen het groen. De dichtbegroeide struiken bieden bescherming tegen voyeurs, al wordt het testpanel vaak opgeschrikt door rondfladderende kraaien en ander ongedierte. Het feit dat de dichtstbijzijnde weg nooit ver van je neukplaats afligt, helpt niet mee en ook het geluid van voorbijrazende Breng-bussen en fietsers is geen afrodisiacum. Hoewel boombatsen misschien spannend klinkt, valt het door de schurende schors en prikkende takken in je kont behoorlijk tegen. Het ongebruikt volleybalveldje tussen de bossen bij het Spinozagebouw is een betere oplossing. Zo heb je nog eens wat aan die groene campus.

GMerasmusWaar: Bovenste verdieping Erasmusgebouw
Genot: Hemels hoogtepunt
Pakkans: Verdwaalde eerstejaars en een bouwvakker
Score: 5/5

De twintigste verdieping van het hoogste gebouw van Nijmegen ondergaat momenteel een verbouwing, wat veel kansen biedt voor hitsige koppels. Het panel negeert simpelweg het bordje ‘verboden voor onbevoegden’ en betreedt een waar wipwalhalla. De tussenmuren op deze verdieping zijn allemaal gesloopt, wat een prachtig panoramisch uitzicht geeft. Je kunt elkaar op deze manier letterlijk alle hoeken van de kamer laten zien, terwijl je tegen het raam aan gedrukt de campus overziet. Voor stelletjes met hoogtevrees blijken er nog wat muren met handige schuilplaatsen in het midden overeind te staan. Bouwvakkers of werklui zijn wanneer het panel hun bezoek brengt, in geen velden of wegen te bekennen. De enige arbeid die in deze bouwput wordt verricht, zal het handwerk van je partner zijn.

GM UbWaar: De Verdieping, UB
Genot: Ongemakkelijke stilte
Pakkans: Coïtus interruptus
Score: 1/5

Als je opgewonden raakt van je studiestof, kun je de Universitaire Bibliotheek overwegen voor een snelle penetratiepauze. Tussen de boekenkasten in De Verdieping lijkt het testpanel een goede plek om elkaar ongezien de kleren van het lijf te rukken. Niets is minder waar. Iedereen die opkijkt van zijn boeken aan een van de studietafels, trakteer je op een gratis peepshow. Helemaal achterin de ruimte is die kans wat kleiner, al blijft het behelpen achter de smalle kasten. Bovendien klinkt slechts het openritsen van een gulp al oorverdovend in deze oase van rust en de studerende ‘buren’ kunnen de passie wat minder waarderen. Na wat ongemakkelijk zuig- en trekwerk, vertrekt het testpanel met een rood hoofd voor een bakkie lustverminderende UB-koffie in de lounge.

collegezaal GMWaar: Collegezaal Grotiusgebouw
Genot: Lekker illegaal
Pakkans: Nieuwsgierige portiers
Score: 3/5

Het blijkt ongelooflijk eenvoudig om na collegetijd een verlaten zaal te vinden in het Grotiusgebouw. Het panel gaat voor extra large en kiest de grootste collegezaal van heel de campus. Achter de toiletten op verdieping -1 bevindt zich een alternatieve ingang naar deze ruimte, zodat je de portier geen vieze ideeën geeft wanneer je de zaal in glipt. Een afternoon delight zit er door de colleges waarschijnlijk niet in, of je moet hard gaan op het idee dat er elk moment vijfhonderd nietsvermoedende studenten binnen kunnen lopen. De avonduren zijn daarom een aanrader en tussen de stoelen op de grond zal je liefdesspel minder opvallen. Als je er geil van wordt, kun je zelfs een stoel met naamplaatje van een hoge universiteitspief kiezen en zo de liefde bedrijven op de ‘stoel van’ Kortmann.

Klik hier voor de overige artikelen uit de februari-ANS.