Dr. ANS gids

Middenpagina: Studentenkwalen

Tot in de late uurtjes studeren, bier drinken en het hebben van one night stands. Het studentenleven is niet altijd even goed voor je gezondheid. Illustrator Roos in 't Velt maakte een flowchart om een eigen kwaaltjes te kunnen diagnosticeren. 

 

Middenpagina ANS1 750

 

 

 

Redactie
Pofkip, sekster of haantje de voorste?

Middenpagina: Vogels spotten op de campus

Het is weer lente en dat betekent dat de vogeltjes weer gaan fluiten. Op de campus fladderen allerlei exotische exemplaren rond. ANS helpt je bij het classificeren van de verschillende soorten geverde vrienden. 

vogel spread timon750x

 

Redactie
Silhouet van de Stevenskerk

Middenpagina: Nijmeegse zonsondergang

Vincent Veerbeek is een eerstejaars onderzoeksmasterstudent Historical, Literary and Cultural Studies die schoonheid zoekt in alledaagse zaken als zonsondergangen, schaduwen en het straatbeeld van Nijmegen. Deze foto biedt een blik op het silhouet van de Stevenskerk gezien vanaf de Waalbrug tegen het einde van een zonnige februaridag. Kijk voor meer vergezichten op @vincentsvistas.

Middenpagina ANS6 750x

 

Redactie
Donkere gebouwen

Middenpagina: Poëzieposter

Tiemen Hageman is eerstejaarsstudent Filosofie, dichter en filmmaker. Zijn gedichten beschrijven veelal bijzondere momenten of gebeurtenissen in zijn leven, en die van de mensen om hem heen. Zijn poëzie zoekt vaak de grens met proza op, en andersom. In 2018 is Tiemen eerste geworden bij de Overijsselse voorronde van Kunstbende in de categorie Taal.

ANS middenpagina 750x

 

Redactie
De universiteit in 37 foto's

Middenpagina: Speurtocht op de campus

Uren verkrampt met je neus in de boeken zitten, is slecht voor je. Sta eens op van je stoel en ga op ontdekkingstocht. De foto's op deze middenpagina zijn allemaal op de campus gemaakt. Weet jij waar? Beschrijf van alle foto's de locatie zo goed mogelijk, stuur je antwoorden voor 13 november op naar redactie@ans-online.nl en maak kans op twee tickets voor het Wintertuinfestival!

Dit is een kleine selectie van de foto's. Kijk in het blad voor de volledige speurtocht.

Foto1 250xFoto2 250xFoto 3 2 245x 
Foto4 375xFoto5 2 375x 
Foto6 375xFoto7 2 375x

 

Redactie