Home Opinie & AchtergrondCommentaar ANS trotseert

ANS trotseert

door Redactie

TRIGGER WARNING: De onderstaande tekst bevat seksueel getinte opmerkingen en referenties naar drugs

‘Je rondingen zijn zo mooi’, zwijmel je, terwijl je liefkozend haar gladde vel streelt. ‘En van binnen zo zacht.’ Druppels koel vocht glijden over je hand als je je vinger naar binnen duwt. ‘Je vruchtvlees is zo sappig…’ Dan kan je je niet meer beheersen. Je pakt je mes, snijdt haar eerst doormidden en daarna in blokjes. Daar ligt ze dan, je tomaat. Klaar om in de soep te worden gegooid.

Plots gaat de bel. Je liefje staat voor de deur, ze komt bij je eten. Vol smacht ren je naar de deur om haar te begroeten. Enthousiast als altijd begroet ze je met een knuffel en een high five. Je voelt haar zachte pluche vleugels om je nek. Je kijkt in haar wijd opengesperde ogen en verdrinkt bijna. ‘Mijn paradijsvogeltje’, stamel je, terwijl je naar haar snavel buigt om haar te zoenen.

Een romantisch diner wordt het niet. RU’tje heeft geen zin in tomatensoep, maar in jou. Vandaag heeft ze een ticketuur paardrijden geprobeerd en wil ze je laten zien wat ze heeft geleerd. Zonder zekering klimt ze op je. In afwisselende gangen stap, draf en galop bereik je het hoogste punt.

‘Mevrouw Ans?’ klinkt het ineens in je oor. ‘Hallo, Ans?’ Verschrikt kijk je op naar de man met gele blouse en dikke snor die voor je staat. ‘Professor Archimedes!’, roep je. ‘Heeft u Tarzan nog gezien?’ ‘Het is meneer De Vries voor jou’, antwoordt de professor getriggerd. ‘En nu opletten, dit is de laatste waarschuwing.’

Beschaamd zak je onderuit in je stoel. Misschien was het toch niet zo’n goed idee om voor de les nog een lijntje te doen. Nederland wordt steeds higher opgeleid, maar daarmee wordt waarschijnlijk toch iets anders bedoeld.

De hoofdredactie

Klik hier om de nieuwe ANS digitaal te lezen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen